Teambuilding training met Show Your True Colours

Bij deze training waren de teamissues binnen een managementtteam met 8 teamleden onder meer: teveel tegelijkertijd, ad-hoc werkstijl zorgt voor stress en geen duidelijke afbakening van verantwoordelijkheden.

Na de teambuildingsessie was de beleving dat er door de dialoog met Show Your True Colours nieuwe energie en spirit was gerealiseerd om een nieuwe wijze van samenwerking in te voeren.

Een reactie van een van de leidinggevenden na de teambuilding training met Show Your True Colours: “Dank voor de inspirerende sessie; ik proef bij de collega’s nieuwe energie en we geven een vervolg aan dit traject .”

Teambuilding met Show Your True Colours

Vorige week een teamsessie voor een managementteam uit Duitsland met  Show Your True Colours verzorgd. De sessie was dynamisch en succesvol. De leidinggevende van dit team zag in dat, een managementstijl gebaseerd op controle en beheersing, bij de andere teamleden behoorlijk wat stress kan opleveren. De intentie is dan ook om meer ruimte te geven aan collega’s om hun werk op hun wijze vorm te geven.

Show Your True Colours follow-up training

SchoolbordIn Hamburg een follow-up training voor een internationaal bedrijf met een groep van 16 managers verzorgd met Show Your True Colours. Doel van de follow-up training was een evaluatie van de persoonlijke ontwikkelpunten. De voortgang van de deelnemers met betrekking tot time-management en work-life balance was opmerkelijk. Met  hernieuwde energie en aangescherpte ontwikkelpunten wordt de komende maanden aan verdere voortgang gewerkt met het Show Your True Colours coaching format.