Referenties

 • Harman Kardon/JBL
 • HSE AkzoNobel
 • ING
 • Microsoft
 • NCRV
 • Oranje-Nassau Energie
 • Proexc
 • Royal Bank of Scotland
 • Royal Philips Electronics
 • Royal Shell
 • SBI
 • SHV

Referenties

Thijs Linthorst

Thijs Linthorst
Harman Consumer Nederland B.V

Door middel van een zeer interactieve sessie Show Your True Colours hebben wij als managementteam van Harman International EMEA spelenderwijs en met veel humor een zeer scherp persoonlijk- als ook teamprofiel kunnen neerzetten. Dit heeft ertoe geleid dat wij effectiever met elkaar kunnen omgaan en elkaar makkelijker kunnen coachen om naar een volgend niveau te kunnen groeien in zowel onze persoonlijke- als onze teamambities. Teamfoto

Coen Abbenhuis

Coen Abbenhuis
Director NCRV

Het werken met Show Your True Colours van Inner Sense hebben wij ervaren als een plezierige en inspirerende manier om zowel meer zelfinzicht te krijgen alsook elkaars kracht te leren onderkennen en waarderen. Bewustwording van eigen sterktes en verbeterpunten, zowel individueel als voor het team als geheel, dragen aantoonbaar bij aan betere afstemming en samenwerking binnen het team.

Egbert van Acht

Egbert van Acht
BU Leader Philips Health & Wellness

De managementcoaching middels Show Your True Colours van Inner Sense vind ik krachtig en inspirerend. De training leidt tot meetbare resultaten. De focus en de effectiviteit van mijn team zijn door onze deelname aan Show Your True Colours aanzienlijk verbeterd.

Alexander Berger

Alexander Berger
CEO Oranje-Nassau Energie BV

Door zo’n coachingstraject met Show Your True Colours leer je jezelf als persoon beter kennen en kun je als team beter functioneren.Oranje-Nassau Energie BV

Arie J. van der Steen

Arie J. van der Steen
Director Corporate HSE, Akzo Nobel N.V. / Operations & HSE

Het werken met de game method Show Your True Colours® zorgde ervoor dat het contact en de communicatie tussen onze nieuwe internationale teamleden op een positieve en speelse wijze verliep. De goede sfeer met respect voor elkaars feedback en het onderkennen van onze persoonlijke kwaliteiten en talenten werd door eenieder als goed en positief ervaren. Show Your True Colours® faciliteerde de open dialoog binnen het team waaruit een aantal actiepunten voor verbetering zowel op team- als op individueel niveau naar voren kwam. Deze actiepunten hebben voor ons de weg vrijgemaakt om als team een aantal verbeterstappen door te voeren.

Lizzy Doorewaard

Lizzy Doorewaard
algemeen directeur SBI

Het spel Show Your True Colours® zorgde voor een goede klik in ons directieteam door inzicht in onze gezamenlijke kracht. Waar verschillende persoonlijkheden samenwerken, treden wel eens irritaties op. De bijeenkomsten zorgden ervoor dat we vooroordelen loslieten, meer open stonden voor elkaars motivatie en gedachtegang en deze derhalve ook beter begrepen en inzicht kregen in onze eigen kwaliteiten en die van de ander. Daardoor ontstond waardering voor onze verschillen. We ervoeren daadwerkelijk wat je rationeel wel weet: 1 + 1 = 3. Geweldig.